Op het gebied van Vormgeving is Studio EVS gespecialiseerd op verschillende terreinen. Klik op de link als je voorbeelden wilt zien:

 

Publiciteit

Alles wat Studio EVS vormgeeft, komt terecht in de buitenwereld, in de publiciteit. Dit kan in de vorm van een drukwerkoplage zijn, zoals flyers en folders, maar ook als catalogi of posters. Regelmatig zijn de ontwerpen online te zien. Iedere uiting vraagt om een eigen benadering.

 

Logo en huisstijl

Studio EVS ontwerpt logo's en huisstijlen. We werken ook regelmatig aan een restyling - een update van een bestaande huisstijl. Vanuit eerste conceptschetsen ontstaan diverse ideeën, waarna de uitwerking van een ontwerp volgt. De gekozen 'look & feel' van het ontwerp mondt uit in verschillende huisstijl-dragers zoals, visitekaartjes, briefpapier, tot en met autobelettering en vlaggen. We maken 'een eigen gezicht' voor veel verschillende bedrijven en instellingen, groot en klein, werkzaam in diverse branches. Een aantal van onze klanten hebben meerdere vestigingen over de hele wereld en andere zijn werkzaam als éénmanszaak.

 

Verpakkingen, banners en belettering

Studio EVS ontwerpt ook een stapje verder dan op het platte vlak. Ontwerpen verschijnen in de vorm van verpakkingsdozen voor producten of bijvoorbeeld op een bestelwagen. Vlaggen met een logo wapperen in de wind of een ontwerp is te zien op een banner of een wandconstructie op een beurs.

 

Website design

Studio EVS verzorgt de vormgeving van websites. In lijn van de ontworpen huisstijl, zorgen we voor een mooie, communicatieve website. Helder, eenvoudig in gebruik, compatible op smartphones en tablets. Naast de vormgeving, verzorgen we ook de technische uitvoering.